×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eerste foto’s prinses Caroline met kleinkind

  Europese bladen publiceren beelden Sacha Casiraghi

  Voor het eerst zijn er foto's gepubliceerd van prinses Caroline van Monaco met haar eerste en enige kleinzoon. Een paparazzifotograaf maakte de foto's onlangs van het in maart geboren kleinkind van de prinses. De zoon van Andrea Casiraghi en Tatiana Santo Domingo bleef tot nu toe ongezien. Toen de prinses met haar zoon en (aanstaande) schoondochter een tochtje maakte op haar jacht, de Pacha III, werd ze gefotografeerd, onder andere toen zij zelf de kleine Sacha de fles gaf. Zowel in het Nederlandse weekblad Weekend, het Franse Paris Match en de Spaanse Hola! werden de foto's afgedrukt.


  20 juni 2013 - 10:41