×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eerste bezoek koningspaar naar Luxemburgse Nassaus

  Duitsland al op het programma, België na de zomer

  Eerste bezoek koningspaar naar Luxemburgse Nassaus

  De agenda van het aanstaande koningspaar raakt aardig gevuld. Dochters Amalia, Alexia en Ariane zullen hun ouders veel moeten missen. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima gaan namelijk nog voor de kennismakingsbezoeken aan de Nederlandse provincies ook nog langs in Luxemburg. Op 24 mei staat er namelijk een kennismakingsbezoek aan het groothertogdom gepland. Met België wordt in goed overleg gezocht naar een datum na de zomer voor een nadere kennismaking met de nieuwe collega’s van Willem-Alexander en Máxima.

  Het was al bekend dat Hunne Majesteiten van 3 en 4 juni naar Duitsland gaan. De koning en koningin sluiten na een bezoek aan Berlijn aan bij enkele onderdelen van de handelsmissie naar Zuid-Duitsland die dan plaatsvindt.

  27 maart 2013 - 11:25