×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eerste bezoek koningspaar naar Luxemburgse Nassaus

  Duitsland al op het programma, België na de zomer

  Eerste bezoek koningspaar naar Luxemburgse Nassaus

  De agenda van het aanstaande koningspaar raakt aardig gevuld. Dochters Amalia, Alexia en Ariane zullen hun ouders veel moeten missen. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima gaan namelijk nog voor de kennismakingsbezoeken aan de Nederlandse provincies ook nog langs in Luxemburg. Op 24 mei staat er namelijk een kennismakingsbezoek aan het groothertogdom gepland. Met België wordt in goed overleg gezocht naar een datum na de zomer voor een nadere kennismaking met de nieuwe collega’s van Willem-Alexander en Máxima.

  Het was al bekend dat Hunne Majesteiten van 3 en 4 juni naar Duitsland gaan. De koning en koningin sluiten na een bezoek aan Berlijn aan bij enkele onderdelen van de handelsmissie naar Zuid-Duitsland die dan plaatsvindt.

  27 maart 2013 - 11:25