×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eerste achterkleinkind voor Elizabeth

  Ze heet: Savannah

  Op de valreep van 2011 is koningin Elizabeth overgrootmoeder geworden. Kleinzoon Peter Phillips en zijn echtgenote Autumn kregen op woensdag 29 december een dochter. The Queen, haar echtgenoot Philip en hun dochter Anne, The Princess Royal, hebben laten weten 'delighted' te zijn met het nieuws. Het meisje, dat Savannah is genoemd, werd geboren in het Gloucestershire Royal Hospital. Peter Phillips was aanwezig bij de bevalling. De baby is de nummer twaalf in de lijn van troonsopvolging maar heeft geen adellijke titel en zal die waarschijnlijk ook niet krijgen, omdat haar vader die ook niet heeft. Peter Phillips is de enige zoon van prinses Anne en haar ex-man Mark Phillips. Zijn zus Zara maakte onlangs al bekend volgend jaar te gaan trouwen met haar partner, rugbyspeler Mark Tindall.


  30 december 2010 - 15:09