×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Een prinsesje geboren!

  Deense prinses Marie bevallen van dochter

  Om 8.27 deze morgen werd in Denemarken een prinsesje geboren! Het is het dochtertje van prins Joachim – jongste zoon van koningin Margrethe en prins Henrik – en zijn tweede vrouw prinses Marie. Het meisje kwam in het Rigshospitalet ter wereld, is 49 cm in lengte en weegt 2930 gram. Het Hof laat weten dat moeder en kind het goed maken en dat prins Joachim bij de hele bevalling aanwezig was. Een naam wordt volgens traditie nog niet bekendgemaakt. Dat gebeurt in Denemarken tijdens de doopplechtigheid.

  Het paar had samen al een zoon, Henrik (2009). Joachim heeft ook twee zoons uit een eerder huwelijk.

  24 januari 2012 - 10:18