×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Een kleinzoon voor prinses Caroline

  Andrea en Tatiana hebben donderdag zoon gekregen

  Een kleinzoon voor prinses Caroline

  Prinses Caroline van Monaco heeft vrijdag in een persbericht de geboorte bekendgemaakt van haar eerste kleinkind. Caroline’s zoon Andrea Casiraghi en zijn verloofde Tatiana Santo Domingo hebben donderdag een zoon gekregen. De plaats van geboorte of de naam van het kind zijn niet bekend.

  “Hare Doorluchtige Hoogheid de Prinses van Hannover en mevrouw Vera Santo Domingo hebben het genoegen om de geboorte van hun kleinzoon, geboren 21 maart 2013 aan te kondigen. Moeder en baby maken het goed”, zo valt te lezen in een verklaring.

  Omdat het vorstenpaar van Monaco – Albert en Charlène – nog altijd geen kinderen heeft, is Caroline op dit moment de beoogd troonopvolger. Daarom is het mogelijk dat uiteindelijk dit kind op de troon zal komen als Albert geen wettelijke nakomelingen krijgt.

  22 maart 2013 - 17:53