×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eagles treden op voor Albert en Charlene

  Amerikaanse band speelt voor Monegasken

  Het huwelijk van het jaar is al voorbij volgens velen, met de bruiloft van William en Kate nog vers in het geheugen. In Monaco denken ze daar anders over. De Monegasken staat begin juli een groot feest te wachten, want hun vorst treedt in het huwelijk. Daags voor het huwelijk van prins Albert van Monaco met Charlene Wittstock, wordt voor de inwoners een grootse muzikale avond gehouden. In het Stade Louis II van Monaco zal op 30 juni de groep Eagles optreden, beroemd van onder meer Hotel California. 15 000 Mensen die in het vorstendom woonachtig of werkzaam zijn kunnen eind deze maand een van de gratis kaartjes proberen te bemachtigen. De volgende dag, op 1 juli, zullen Albert en Charlene het jawoord uitspreken tegenover de burgemeester.

  16 mei 2011 - 12:57