×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Duizenden mensen willen naar inhuldiging

  Duizenden mensen hebben zich aangemeld om de inhuldiging van prins Willem-Alexander op 30 april bij te wonen. Dat meldde het AD maandag. De krant maakte een rondgang lang provincies, gemeenten en het Binnenhof.


  Zo’n 500 tot 550 mensen zijn inmiddels geselecteerd uit de duizenden belangstellenden die zich met brieven, filmpjes en e-mails hadden aangemeld. Een enkeling stuurde zelfs rechtstreeks sms’jes naar de commissaris van de Koningin, zo meldde de krant. De uitverkorenen mogen, net als de officiële gasten, op 30 april plaatsnemen in de Nieuwe Kerk in Amsterdam.

  De totale selectie moet een afspiegeling zijn van de samenleving. Er moeten nog wat meer jongeren en oorlogsveteranen bij om die afspiegeling compleet te maken, dus daar wordt nog naar gekeken. Mensen die zich nog willen aanmelden, zijn overigens te laat; de inschrijving is gesloten.

  25 maart 2013 - 09:39