×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dubbele verloving in Luxemburg

  Neefjes groothertog in Brussel verloofd

  Precies op de dag dat groothertog Henri niet in Luxemburg is om de uitvaartdienst van wijlen president Havel van Tsjechië bij te wonen, wordt er een bijzonder familiebericht uitgegeven, zo weet het Luxemburgse Tagesblatt. Twee van zijn neven, Imre (26) en Cristoph (23), hebben bekend gemaakt dat ze zich gisteren in Brussel hebben verloofd. Imre is van plan te trouwen met Kathleen Walker. Christoph is verloofd met Adelaide Drapé-Frisch. Wanneer de twee zoons van prinses Marie-Astrid van Luxemburg en aartshertog Carl Christian van Oostenrijk in het huwelijksbootje zullen stappen, is nog niet bekend.

  23 december 2011 - 13:48