×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Driewerf hoera voor koning Willem-Alexander

  Lange dag voor prinses Amalia

  Driewerf hoera voor koning Willem-Alexander

  Hoera, hoera, hoera! De menigte op de Dam scandeerde die woorden mee en juichte daarna luid nadat wetenschapper Robbert Dijkgraaf de boodschap riep dat koning Willem-Alexander was ingehuldigd. Dijkgraaf deed dat in zijn erefunctie als heraut der wapenen. Dat gebeurde na de eed- en belofteaflegging door de Kamerleden in De Nieuwe Kerk. De Dam staat bomvol met Oranjefans. Voor prinses Amalia is het waarschijnlijk een lange dag. Ze moest even gapen, wat voor een luid lachsalvo op de Dam zorgde.

  30 april 2013 - 15:31