×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Driewerf hoera voor koning Willem-Alexander

  Lange dag voor prinses Amalia

  Driewerf hoera voor koning Willem-Alexander

  Hoera, hoera, hoera! De menigte op de Dam scandeerde die woorden mee en juichte daarna luid nadat wetenschapper Robbert Dijkgraaf de boodschap riep dat koning Willem-Alexander was ingehuldigd. Dijkgraaf deed dat in zijn erefunctie als heraut der wapenen. Dat gebeurde na de eed- en belofteaflegging door de Kamerleden in De Nieuwe Kerk. De Dam staat bomvol met Oranjefans. Voor prinses Amalia is het waarschijnlijk een lange dag. Ze moest even gapen, wat voor een luid lachsalvo op de Dam zorgde.

  30 april 2013 - 15:31