×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Drie sterren bij Albert en Charlene

  Vorst van Monaco kiest voor streekproducten

  Prins Albert en Charlene hebben gekozen voor Alain Ducasse om hun officiële huwelijksdiner te bereiden. De wereldberoemde chefkok heeft drie restaurants met drie Michelinsterren op zijn naam staan en heeft nu ‘ja’ gezegd voor het huwelijk van prins Albert en Charlene Wittstock. Dat doet hij natuurlijk niet alleen. Er zijn meer dan 450 gasten uitgenodigd voor het diner, dat plaats zal vinden op 2 juli op de terrassen van de Opéra Garnier. De chef de cuisine schakelt dan ook de hulp in van de Société des Bains de Mer de Monte Carlo. In de keuken van Ducasse’s bekroonde restaurant Louis XV, onderdeel van Hôtel de Paris, zal de vorstelijke maaltijd worden bereid. Het paar heeft gekozen voor de mediterrane keuken, waarbij met name producten uit de eigen regio worden gebruikt. Waar mogelijk zijn dat gewassen van het landgoed van de prins.

  Op de foto: Alain Ducasse (l) met prins Albert.

  26 mei 2011 - 11:59