×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Drie André’s op podium Oranjeplein tijdens Koningsbal

  Rieu, Van Duin en Fischer doen onder andere Hazes-medley

  Drie André’s op podium Oranjeplein tijdens Koningsbal

  Naast André Rieu, staan ook André van Duin en André Hazes (vertolkt door Martijn Fischer) op 30 april op het Museumplein in Amsterdam. Dat laten Van Duin en Rieu dinsdag in een filmpje weten.

  Dat André Rieu op 30 april optreedt tijdens het koningsbal werd vorige maand al bekend. De dirigent geeft samen met een orkest van 100 man een concert. Het Museumplein wordt die dag omgedoopt tot Oranjeplein, waar overdag via tv-schermen de inhuldigingsplechtigheid te volgen is. “We doen samen een prachtig Oranjelied”, laat Van Duin weten. De heren verklappen in het filmpje dat Martijn Fischer de derde man op het Museumplein wordt. “De drie André’s.” Fischer is al maanden te zien als André Hazes in de musical Hij gelooft in mij. De heren gaan samen een André Hazes-medley vertolken op 30 april. Op het Museumplein kan het publiek ook het koningslied voor de nieuwe koning Willem-Alexander meezingen. ’s Avonds vindt het koningsbal plaats.

  2 april 2013 - 11:30