×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Doop Deens prinsesje in mei

  Naam van het meisje bekend bij doopplechtigheid

  Het dochtertje van prins Joachim en prinses Marie van Denemarken wordt op 20 mei gedoopt in de kerk van Møgeltønder. Dat maakte het Deense Hof vrijdag bekend. Op 4 januari werd het meisje geboren in het Rigshospitalet. Het is het tweede kindje van Marie en Joachim samen, voor Joachim is de baby zijn vierde kind. Naar Deense koninklijke traditie wordt de naam van het meisje tijdens de doopplechtigheid bekend gemaakt. De doopplechtigheid op zondag 20 mei start om 17.00.

  Møgeltønder, het dorp waar de kerk staat, heeft ongeveer 1000 inwoners. Onder hen prins Joachim en prinses Marie, hun zoontje Henrik en het drie maanden oude prinsesje. Ze wonen er op het zeventiende eeuwse kasteel Schackenborg.

  9 maart 2012 - 10:26