×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Doop Deens prinsesje in mei

  Naam van het meisje bekend bij doopplechtigheid

  Het dochtertje van prins Joachim en prinses Marie van Denemarken wordt op 20 mei gedoopt in de kerk van Møgeltønder. Dat maakte het Deense Hof vrijdag bekend. Op 4 januari werd het meisje geboren in het Rigshospitalet. Het is het tweede kindje van Marie en Joachim samen, voor Joachim is de baby zijn vierde kind. Naar Deense koninklijke traditie wordt de naam van het meisje tijdens de doopplechtigheid bekend gemaakt. De doopplechtigheid op zondag 20 mei start om 17.00.

  Møgeltønder, het dorp waar de kerk staat, heeft ongeveer 1000 inwoners. Onder hen prins Joachim en prinses Marie, hun zoontje Henrik en het drie maanden oude prinsesje. Ze wonen er op het zeventiende eeuwse kasteel Schackenborg.

  9 maart 2012 - 10:26