×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dood van Diana massaal herdacht

  15 jaar geleden stierf Britse prinses

  Bij Kensington Palace in Londen zijn vrijdag opnieuw bloemen en brieven geplaatst ter nagedachtenis aan prinses Diana. Op 31 augustus 1997, nu vijftien jaar geleden, stierf de moeder van de prinsen William en Harry, aan de gevolgen van een auto-ongeluk. De dood van de prinses stortte de wereld in rouw en dagenlang beheerste haar dood toen het nieuws. Diana blijkt na al die jaren nog steeds niet vergeten. Op haar vijftiende sterfdag brachten fans en bewonderaars van de prinses bloemen, foto’s en brieven naar de hekken van Kensington Palace, waar Diana de laatste jaren van haar leven woonde. Vijftien jaar geleden veranderde het veld voor het paleis in een grote bloemenzee met meer dan honderdduizend boeketten. De aandacht is nu veel minder maar desondanks werden velen verrast door de hoeveelheid mensen die vandaag even stil wilden staan bij de dood van Diana door een bezoekje te brengen aan de poort van het paleis. De koninklijke familie heeft geen officiële herdenking gepland, maar staat ongetwijfeld privé stil bij de gebeurtenissen van vijftien jaar geleden.

  31 augustus 2012 - 15:16