×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Don Diablo feliciteert Willem-Alexander

  Mijn moeder viel flauw'

  Don Diablo feliciteert Willem-Alexander

  Don Diablo is één van de eerste BN-ers die Willem-Alexander heeft kunnen feliciteren met zijn naderende koningschap. De wereldberoemde DJ zat met de Prins in hetzelfde vliegtuig naar Londen. Hij vroeg aan Willem-Alexander of hij met hem op de foto wilde. 'We hebben een foto gemaakt voor mijn moeder. En die viel flauw,' aldus Don Diablo. Hij besloot zijn bericht met: Long Live Koning Willem-Alexander.


  Of de kroonprins ook wist met wie hij op de foto ging is niet bekend, maar de kans is groot. De prins en prinses Máxima kennen de beroemdste DJ’s van Nederland goed. Ze ontmoetten al eerder Armin van Buuren en Tiësto.

  Foto Twitter

  30 januari 2013 - 20:22