×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dochtertje voor Margarita en Tjalling

  Julia werd op 3 september geboren

  Julia Carolina Catharina is de naam van het dochtertje van Prinses Margarita en haar man Tjalling ten Cate. Zij zijn sinds woensdag 3 september de trotse ouders van het meisje. Julia woog bij geboorte 3325 gram en ze is kerngezond. Margarita is bevallen in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. De beide ouders hebben laten weten ‘intens dankbaar’ te zijn. Nieuwbakken vader Tjalling heeft kort na de geboorte direct aangifte gedaan bij het gemeentehuis in Amsterdam. Julia is het eerste officiële kleinkind van prinses Irene. Tijdens het verjaardagsfeest van Koningin Beatrix en prinses Margriet maakte Tjalling zijn entree in de koninklijke familie. Margarita en Tjalling hebben kennen gegeven dat ze hopen zo veel mogelijk buiten de publieke belangstelling te blijven. Ze willen Julia zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers laten opgroeien.


  Er zijn helaas nog geen foto's van Julia vrijgegeven.

  Foto: Reni van Maren

  8 september 2008 - 09:04