×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dochters W-A en Máxima: ‘Eén nachtje weg is wel erg kort’

  Geen cadeautjes mee voor de prinsesjes

  Dochters W-A en Máxima: ‘Eén nachtje weg is wel erg kort’

  Willem-Alexander en Máxima nemen na buitenlandse reizen geen cadeautjes mee voor hun dochters Amalia, Alexia en Ariane. “Anders gaan ze maar bij de deur staan wachten op geschenken. Dat is opvoedkundig niet goed”, meent Willem-Alexander. Tijdens het tweedaagse kennismakings- en handelsbezoek aan Duitsland was er nauwelijks tijd om naar huis te bellen. “Ik heb de kinderen net pas gesproken”, vertelde koningin Máxima tijdens een ontmoeting met Nederlandse en Duitse journalisten. “Ze zijn wel wat gewend”,’ aldus Willem-Alexander over de frequente reizen. “We zijn nu maar 1 nachtje weg. Dat vonden ze eigenlijk erg kort.”

  5 juni 2013 - 10:28