×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dochters W-A en Máxima: ‘Eén nachtje weg is wel erg kort’

  Geen cadeautjes mee voor de prinsesjes

  Dochters W-A en Máxima: ‘Eén nachtje weg is wel erg kort’

  Willem-Alexander en Máxima nemen na buitenlandse reizen geen cadeautjes mee voor hun dochters Amalia, Alexia en Ariane. “Anders gaan ze maar bij de deur staan wachten op geschenken. Dat is opvoedkundig niet goed”, meent Willem-Alexander. Tijdens het tweedaagse kennismakings- en handelsbezoek aan Duitsland was er nauwelijks tijd om naar huis te bellen. “Ik heb de kinderen net pas gesproken”, vertelde koningin Máxima tijdens een ontmoeting met Nederlandse en Duitse journalisten. “Ze zijn wel wat gewend”,’ aldus Willem-Alexander over de frequente reizen. “We zijn nu maar 1 nachtje weg. Dat vonden ze eigenlijk erg kort.”

  5 juni 2013 - 10:28