×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dochter voor Prins Floris en Prinses Aimée

  Tiende kleinkind voor Pieter en Margriet

  Prinses Aimée heeft 5 juli 2009 om 14.50 uur in het VU ziekenhuis te Amsterdam het leven geschonken aan een kerngezonde dochter. ‘Wij zijn ontzettend dankbaar en intens gelukkig met de komst van ons dochtertje en zusje van Magali’, aldus de ouders.
   
  Het meisje woog bij de geboorte 4050 gram. Het tiende kleinkind van Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven krijgt de roepnaam Eliane. De volledige naam luidt Eliane Sophia Carolina.

  Bron RVD

  5 juli 2009 - 17:02