×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dochter prinses Anne heeft zich verloofd

  Paar kan niet wachten, maar huwelijksdatum nog onbekend

  Tussen alle drukte rondom het huwelijk van prins Wiliam met Kate Middleton door, heeft prinses Anne samen met ex-man Mark Phillips bekendgemaakt dat hun dochter gaat trouwen. Zara Phillips stapt binnenkort het huwelijksbootje in met Mike Tindall, die maandagavond voor haar op de knieën ging. Koningin Elizabeth en prins Philip zijn verheugd met het blijde nieuws, net als het gezin van prins Charles, zo maakte het hof bekend.


  Zara had het misschien niet helemaal zien aankomen. ‘Ik was echt geschokt toen Mike me vroeg, maar ik ben er erg blij mee,’ vertelt ze. Ook de aanstaande bruidegom kan niet wachten. ‘Ik ben blij dat Zara met me wil trouwen,’ vertelt Tindall. ‘We zijn erg blij om de volgende stap te kunnen zetten in ons gezamenlijke leven.’

  Prins Harry lijkt een rol te hebben gespeeld in de ontmoeting tussen Zara en Mike. Tijdens het WK Rugby in Australië in 2003 zou Harry zijn nichtje Zara aan de rugbyspeler hebben voorgesteld. Inmiddels wonen ze alweer enkele jaren samen.

  21 december 2010 - 13:50