×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dit jaar geen reizen meer voor Cambridges

  William en Kate storten zich na geboorte baby op gezinsleven

  Dit jaar geen reizen meer voor Cambridges

  Kate en William gaan dit jaar niet meer op reis. Als de baby is geboren, willen ze zich storten op het gezinsleven, in eigen land. Dat schrijft de website Female First.

  De Britse prins en zijn vrouw verwachten in de zomer hun eerste kind. Een woordvoerder van het paar laat weten dat de twee zich later in het jaar zullen informeren over buitenlandse tripjes. Maar volgens een bron is het ‘hoogst onwaarschijnlijk’ dat de twee samen op reis gaan, al is het wel mogelijk dat de kersverse vader straks alleen op pad gaat.

  Vorig jaar reisden de hertog en hertogin van Cambridge samen door Azië. De twee toerden vlak na hun huwelijk tien dagen door Canada en Amerika.

  27 maart 2013 - 16:12