×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dit is Julia

  De trots van Margarita en Tjalling

  Hier is ze dan!


  Vanochtend heeft prinses Margarita de eerste officiële foto's van haar dochtertje Julia vrijgegeven.

  Samen met echtgenoot Tjalling laat ze vol trots hun prachtige kindje zien. Margarita schonk op 3 september het leven aan een dochter.

  'Het paar is intens dankbaar voor en gelukkig met de geboorte van deze kerngezonde baby. Het meisje, heeft de namen Julia Carolina Catharina gekregen en weegt 3325 gram,' liet Mariëtte Helmann, de particulier secretaris van Prinses Irene, weten.

  Tjalling ten Cate deed een dag later aangifte van de geboorte.

  Foto Anp

  12 september 2008 - 13:02