Dit is Emma!

Vandaag zijn de eerste foto’s van Emma Tallulah Behn vrijgegeven, het jongste dochtertje van Märtha Louise van Noorwegen en haar man Ari Behn. Het is het derde kindje van het paar. Ari Behn heeft de eerste foto’s gemaakt en deze werden vandaag door het Noorse Hof verspreid.

Emma is het vijfde kleinkind van de Noorse koning Harald en zijn echtgenote, koningin Sonja. Ze is zevende in de lijn van troonsopvolging, maar ze heeft geen titel.

Het meisje draagt de namen Emma Tallulah Behn, ze weegt 3700 gram en ze is 53 cm lang. De prinses en haar man Ari Behn hadden al twee dochtertjes, Maud Angelica van vijf, en Leah Isadorah van drie.

De 37-jarige Märtha Louise is thuis bevallen van Emma, en met moeder en dochter gaat het uitstekend. In Noorwegen worden kinderen, in tegenstelling tot Nederland, alleen bij hoge uitzondering thuis geboren. Maar Märtha Louise heeft eerder gezegd dat zij er een groot voorstander van is.

Waar de namen Emma Tallulah vandaan komen hebben Märtha Louise en Ari nog niet bekend gemaakt. Tallulah is een Indiaanse meisjesnaam en betekent ‘vallend water’. Er zal ongetwijfeld een verhaal achter deze opvallende naamskeuze zitten. Want Märtha Louise en Ari noemden hun tweede dochter Leah, naar een personage uit de film Star Wars.

Foto’s en copyright: Ari Behn / Noorse Hof

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen