×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dit is Emma!

  Het derde dochtertje van Märtha Louise

  Vandaag zijn de eerste foto’s van Emma Tallulah Behn vrijgegeven, het jongste dochtertje van Märtha Louise van Noorwegen en haar man Ari Behn. Het is het derde kindje van het paar. Ari Behn heeft de eerste foto’s gemaakt en deze werden vandaag door het Noorse Hof verspreid.

  Emma is het vijfde kleinkind van de Noorse koning Harald en zijn echtgenote, koningin Sonja. Ze is zevende in de lijn van troonsopvolging, maar ze heeft geen titel.

  Het meisje draagt de namen Emma Tallulah Behn, ze weegt 3700 gram en ze is 53 cm lang. De prinses en haar man Ari Behn hadden al twee dochtertjes, Maud Angelica van vijf, en Leah Isadorah van drie.

  De 37-jarige Märtha Louise is thuis bevallen van Emma, en met moeder en dochter gaat het uitstekend. In Noorwegen worden kinderen, in tegenstelling tot Nederland, alleen bij hoge uitzondering thuis geboren. Maar Märtha Louise heeft eerder gezegd dat zij er een groot voorstander van is.

  Waar de namen Emma Tallulah vandaan komen hebben Märtha Louise en Ari nog niet bekend gemaakt. Tallulah is een Indiaanse meisjesnaam en betekent ‘vallend water’. Er zal ongetwijfeld een verhaal achter deze opvallende naamskeuze zitten. Want Märtha Louise en Ari noemden hun tweede dochter Leah, naar een personage uit de film Star Wars.

  Foto’s en copyright: Ari Behn / Noorse Hof

  1 oktober 2008 - 14:30