×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dillenburg leeft mee met Oranje

  Dillenburg leeft mee met Oranje

  De stad Dillenburg in de Duitse deelstaat Hessen staat uitgebreid stil bij het aftreden van koningin Beatrix en het aantreden van koning Willem-Alexander. De stad (ruim 23.000 inwoners) voelt zich verbonden met Nederland en met het koningshuis in het bijzonder. Dillenburg is de stad waar Willem van Oranje (1533-1584) ter wereld kwam als oudste zoon van Willem de Rijke, graaf van Nassau, en Juliana van Stolberg. In het slot Dillenburg, het voorvaderlijke kasteel van het Huis van Nassau, was dinsdagochtend voor belangstellenden de live-uitzending van de formele troonswisseling te volgen. Er vloeiden tranen, zei een woordvoerster van de gemeente. Een hoogtepunt van de festiviteiten is de onthulling later op de dag van een geactualiseerde versie van de stamboom van de koninklijke familie.

  30 april 2013 - 14:40