×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Diana’s jurken verkocht voor ruim 9 ton

  Witte Huis-jurk' voor 240.000 pond onder de hamer

  Diana’s jurken verkocht voor ruim 9 ton

  De avondjurken van prinses Diana hebben bij een veiling dinsdag zo’n 800.000 pond (940.000 euro) opgebracht. Het gaat om tien bijzondere exemplaren die de prinses droeg tijdens onder meer een officieel bezoek aan Oostenrijk.

  Het item dat het meeste opbracht was een avondjurk van Victor Edelstein die de moeder van prins William en prins Harry droeg tijdens een diner in het Witte Huis in 1985 en waarin ze met John Travolta danste. De jurk ging voor 240.000 pond weg.

  Kerry Taylor van het veilingbureau Kerry Taylor Auctions vertelt persbureau Reuters dat er vanuit verschillende werelddelen is geboden op de items, waaronder door drie belangrijke musea. “We hopen daarom dat sommige van de jurken ook echt openbaar te zien zullen zijn.”

  20 maart 2013 - 08:44