×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Desmond Tutu bedankt prinses Mabel

  Zij en Friso zullen voor altijd in onze harten en gebeden zijn'

  Prinses Mabel van Oranje heeft besloten te stoppen als CEO van The Elders. Mabel kan de zorg voor haar man, Prins Friso, niet meer combineren met haar werk voor de organisatie. Friso ligt sinds februari in coma na een ski ongeluk. The Elders is een groep invloedrijke leiders, die zich wereldwijd inzetten voor vrede en mensenrechten. Ondermeer de voormalige Amerikaanse president Jimmy Carter, aartbisschop Desmond Tutu en Nelson Mandela zijn lid van The Elders. Desmond Tuto gaf een reactie op het vertrek van Mabel bij de organisatie. 'Mabel is een uitmuntende en onvermoeibare CEO geweest. Ze heeft de organisatie vanaf het prille begin gebracht naar waar het nu staat. Niemand had, wat zij allemaal heeft bereikt, met meer integriteit, toewijding en doeltreffendheid kunnen doen. Mabel heeft het respect en de affectie van The Elders verdiend en dat van iedereen met wie ze over de gehele wereld heeft ontmoet of waarmee ze heeft gewerkt. Ze zal zeer worden gemist. We delen haar zorg en verdriet in deze moeilijk tijd. En we respecteren haar besluit om haar familie op de eerste plaats te zetten. Zij en Friso, en hun dochters, zullen voor altijd in onze harten en gebeden zijn.' 


  Fotobijschrift: Archieffoto van prinses Mabel en Desmond Tutu in betere tijden, tijdens werkzaamheden voor The Elders.

  8 mei 2012 - 19:12