×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Deens prinsje gedoopt

  Het afgelopen weekend vond de doopplechtigheid plaats van de jongste zoon van prins Joachim en prinses Marie. Hij werd al op 4 mei geboren, maar tot zondag was de naam van het Deense prinsje onbekend. Nu is het dan eindelijk duidelijk hoe de kleine door het leven gaat: Henrik Carl Joachim Alain. Roepnaam van het jongetje is Henrik, net als zijn grootvader, de man van koningin Margrethe. Prins Henrik werd gedoopt in de kerk Møgeltønder, waar het gezin woonachtig is. Joachim en Marie zijn hier ook getrouwd. Naar wie de kleine Henrik vernoemd is, is duidelijk: Henrik dus naar zijn grootvader, prins-gemaal Henrik, Carl naar graaf Carl Johan Bernadotte. Hij is de broer van koningin Ingrid van Denemarken, de moeder van koningin Margrethe. Joachim komt vanzelfsprekend van zijn vader en Alain is naar de vader van prinses Marie, Alain Cavallier.

  27 juli 2009 - 09:31