×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Deens prinsje geboren

  Prinses Marie maandagochtend bevallen

  De Deense prins Joachim en zijn vrouw, prinses Marie zijn de trotse ouders geworden van een jongetje. Marie (32) is maandagochtend om 4.57 uur bevallen van haar eerste kindje, vader Joachim was bij de geboorte aanwezig. Het kindje werd geboren in het ziekenhuis in Kopenhagen. Het kindje is 49 centimeter lang en weegt 3032 gram. Moeder en zoon maken het uitstekend, zo maakte het Deense hof bekend. Het is het vijfde kleinkind voor Koningin Margrethe. De naam van de nieuwste telg van de Deense koninklijke familie is nog niet bekendgemaakt, dat gebeurt traditiegetrouw tijdens de doop. Zoals gebruikelijk in Denemarken zal deze koninklijke baby welkom worden geheten met 21 kanonsschoten.

  Uit zijn eerste huwelijk met de Hongkongse Alexandra Manley heeft Joachim al twee zoons, Nikolai en Felix.

  Foto: PPE Agency

  4 mei 2009 - 10:27