×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Debuut voor prinses Estelle op postzegel

  Gravure van drie generaties op één zegel

  Debuut voor prinses Estelle op postzegel

  Prinses Estelle maakt deze maand haar postzegeldebuut ter gelegenheid van het 40-jarig regeringsjubileum van haar grootvader koning Carl XVI Gustaf.


  De Zweedse post geeft op 22 augustus een postzegelblok uit met drie postzegels van 6 kronen en op één van de zegels staat Estelle afgebeeld, samen met haar moeder kroonprinses Victoria en koning Carl Gustaf.

  De afbeelding op de blauw-witte zegel is een gravure door Lars Sjööblom naar een foto van Kate Gabor die de koning en zijn twee eerstvolgende troonopvolgers samen op een sofa fotografeerde. Estelle zit bij haar moeder op de knie, terwijl opa haar hand vasthoudt. De twee andere postzegels tonen het monogram van koning Carl Gustaf, die op 15 september 1973 zijn overleden grootvader Gustaf VI Adolf opvolgde, en een portret van de koning in uniform

  1 augustus 2013 - 16:00