×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De wereld moet oranje kleuren op 30 april

  BVN zet actie MakeOrangeTrending op

  De wereld moet oranje kleuren op 30 april

  De publieke televisiezender BVN roept Nederlandstaligen in het buitenland op mee te doen aan een twitteractie voor het koningshuis. Het doel is de wereldkaart oranje te laten kleuren.
  ”Om het oranjegevoel met de hele wereld te delen heeft BVN de actie #MakeOrangeTrending opgezet”, meldt BVN. De zender roept Nederlanders wereldwijd op foto’s te delen via Twitter en de tweets van deze hashtag te voorzien.
  De gelijknamige website makeorangetrending.com laat zien waar alle oranjetweets vandaan komen. Ook op de website zelf kunnen mensen een foto uploaden. ”Zo kleuren alle Nederlanders samen de wereld én social media oranje en wordt oranje misschien wel de eerste trending color”, hoopt BVN.
  De publieke zender zendt in de aanloop naar de troonswisseling veel programma’s live uit. Woensdagavond zendt BVN het tv-interview uit dat prins Willem-Alexander en prinses Máxima gaven aan de NOS en RTL.

  15 april 2013 - 19:15