×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De vrijdag van Alexander en Máxima

  W-A blijft in Wassenaar, Máxima naar Hoorn

  Prins Willem-Alexander heeft vrijdagochtend een werkbezoek gebracht aan het politiebureau en de brandweerkazerne in Wassenaar. Het bezoek startte op het politiebureau waar hij werd ontvangen door burgemeester de heer J. Hoekema en bureauchef de heer L. Hogeboom. De Prins sprak met agenten over woninginbraken, alcoholproblematiek bij jongeren en over de opleiding van nieuwe agenten. Na een rondleiding door het politiebureau, volgde een oefening waarbij politie en brandweer hun werkwijze toonden. Aansluitend ging de Prins in gesprek met brandweerlieden over de inzet van vrijwillige- en beroepsbrandweerlieden. Ook de samenwerking met omliggende korpsen kwam aan bod. Het werkbezoek werd afgesloten met een rondleiding door de brandweerkazerne onder leiding van brandweercommandant de heer C. Michel.


  Ook prinses Máxima was vandaag op werkbezoek. Zij bezocht, als lid van de Raad van Microfinanciering, het MF-ondernemerspunt Startwijzer in Hoorn. De staatssecretaris van Economische Zaken drs. F. Heemskerk vergezelde de prinses tijdens dit bezoek. De Prinses liet zich tijdens haar bezoek informeren over de inzet van microfinanciering bij (door)startende ondernemers.

  Foto PPE

  5 februari 2010 - 16:19