De verloren dochter van Juliana?

Vandaag en morgen in Man bijt hond een bijzondere reportage ‘De verloren dochter’. Een exclusief en opzienbarend interview in twee delen met de verloren dochter van Koningin Juliana en Prins Bernard.Zondag wordt onze vorstin Koningin Beatrix 72. Dat is tenminste zo als je er vanuit gaat dat Hare Majesteit inderdaad op 31 januari 1938 geboren is. Deze geboortedatum is echter niet helemaal onbetwist, zo beweert de 71-jarige Mary van der Horst. Na onderzoek moet zij concluderen dat Koningin Beatrix niet in 1938 geboren kan zijn, omdat zij toen geboren is als eerste dochter van Koningin Juliana en Prins Bernard.In een tweedelig interview met Man bijt hond vertelt deze bijzondere dame haar persoonlijke verhaal, het verhaal van een verloren dochter.

Vandaag en morgen in Man bijt hond een bijzondere reportage ‘De verloren dochter’. Een exclusief en opzienbarend interview in twee delen met de verloren dochter van Koningin Juliana en Prins Bernard.
Zondag wordt onze vorstin Koningin Beatrix 72. Dat is tenminste zo als je er vanuit gaat dat Hare Majesteit inderdaad op 31 januari 1938 geboren is. Deze geboortedatum is echter niet helemaal onbetwist, zo beweert de 71-jarige Mary van der Horst. Na onderzoek moet zij concluderen dat Koningin Beatrix niet in 1938 geboren kan zijn, omdat zij toen geboren is als eerste dochter van Koningin Juliana en Prins Bernard.
In een tweedelig interview met Man bijt hond vertelt deze bijzondere dame haar persoonlijke verhaal, het verhaal van een verloren dochter.