×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De Oranjes over 20 jaar

  Zo ziet Máxima's gezin er uit in 2032

  Hoe zien prins Willem-Alexander, prinses Máxima en prinses Amalia eruit over 20 jaar? Weekblad Weekend schakelde dezelfde forensisch expert in als bijvoorbeeld de ouders deden van Madeleine McCan, een vermist Brits meisje. Zo kwamen ze erachter hoe de familie eruit zal zien in 2032. Prinses Amalia belooft één van de mooiste prinsessen van Europa te worden, zo niet de allermooiste. Via forensische technieken en een computerprogramma heeft de Britse consultant Teri Blythe ervoor gezorgd dat nu al te zien is hoe de Oranjes er over 20 jaar uit gaan zien. 'Amalia heeft goede genen en zal uitgroeien tot een echte schoonheid' zo vertelt Teri. Hij bewerkte voor het blad de afgelopen maand 3 portretten die deze week te zien zijn in Weekend.


  19 september 2012 - 11:57