×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De groepsfoto!

  Feestweekend voor jarige Máxima

   Prinses Máxima met de belangrijkste gasten op haar verjaardagsfeest in het Concertgebouw te Amsterdam. Onder hen kroonprins Haakon van Noorwegen, prins Filip en prinses Mathilde van België en kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken. Op de voorste rij van links naar rechts: De Aga Khan, koningin Beatrix, prinses Máxima, prins Willem-Alexander, Maria del Carmen en Jorge Zorreguieta. De verjaardag wordt dit hele weekend gevierd. Alleen vanavond zijn de feestelijkheden openbaar.

  27 mei 2011 - 21:25