×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De groepsfoto!

  Feestweekend voor jarige Máxima

   Prinses Máxima met de belangrijkste gasten op haar verjaardagsfeest in het Concertgebouw te Amsterdam. Onder hen kroonprins Haakon van Noorwegen, prins Filip en prinses Mathilde van België en kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken. Op de voorste rij van links naar rechts: De Aga Khan, koningin Beatrix, prinses Máxima, prins Willem-Alexander, Maria del Carmen en Jorge Zorreguieta. De verjaardag wordt dit hele weekend gevierd. Alleen vanavond zijn de feestelijkheden openbaar.

  27 mei 2011 - 21:25