×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De eerste foto van Pieter Junior

  Daar is hij dan: Pieter Maurits Anton Erik van Vollenhoven. Een tevreden kereltje in de armen van zijn trotse vader Pieter-Christiaan. Het jongste kindje van prins Pieter-Christiaan en zijn vrouw Anita werd op 19 november geboren in Den Haag en het is het jongere broertje van Emma. Bovendien is Pieter het negende kleinkind van prinses Margriet en mr. Pieter van Vollenhoven, naar wie hij vernoemd is. Deze foto werd al een week geleden gemaakt, vlak na de geboorte, maar is nu pas vrijgegeven.

  Overigens is het vrijdag alweer feest in Noordwijk, waar de familie woont. Want Emma viert 28 november haar tweede verjaardag.

  In het Stadhuis van Den Haag, waar Pieter-Christiaan onlangs aangifte deed van de geboorte, vertelde hij het al aan de Royalty-verslaggever. Maar nu kunnen we het dan ook met eigen ogen zien: Pieter is een prachtige baby!

  Foto: RVD

  27 november 2008 - 16:07