×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De Dam loopt vol

  De Dam loopt vol

  De Dam in Amsterdam stroomt dinsdagochtend tegen negen uur langzaamaan vol. Inmiddels, tegen kwart voor negen, hebben al een paar duizend in oranje geklede mensen een plek veroverd voor het paleis waar straks de balkonscène plaatsvindt. De sfeer is feestelijk, met muziek van een korps bij het paleis.

  Hier en daar staan groepjes agenten, ME’ers en politie in burger om een oogje in het zeil te houden. In de lucht cirkelt een politiehelikopter. De plechtigheden zijn op grote televisieschermen te volgen.

  30 april 2013 - 09:35