×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dam bijna klaar voor inhuldiging

  Overkapping van paleis naar Nieuwe Kerk

  Dam bijna klaar voor inhuldiging

  In Amsterdam wordt hard gewerkt om alles op tijd af te hebben voor de inhuldiging van koning Willem-Alexander op 30 april. Op de Dam is dat het meest zichtbaar. Bij het Koninklijk Paleis wordt er, buiten het zicht van het publiek, gewerkt aan de overkapping die naar de Nieuwe Kerk leidt. Onder deze overkapping zullen de koning en koningin naar de plek schrijden waar Willem-Alexander wordt ingehuldigd. De overige koninklijke gasten zullen de Nieuwe Kerk vanaf de Nieuwezijds Voorburgwal betreden en zijn dus vanaf de Dam niet te zien. Op het plein voor het paleis wordt ook gebouwd aan de studio van de NOS, waaruit het team de hele dag aan elkaar zal praten. 

  Foto’s Mario Nap

  26 april 2013 - 21:02