×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dag 2 in Luxemburg

  Aankomst groothertog Henri en koningin Beatrix op station Belval-Université. Ze krijgen uitleg over samenwerking met Frankrijk en de architectuur van het station.

  Uitleg over het project Algora in Belval, aan de hand van maquette.

  Themagesprek over regionale ontwikkeling.

  Na het dejeuner met de regering op Chateau Bouglinster gaat het gezelschap naar SES Astra. Het hoofdgebouw is Château de Betzdorf, de vroegere residentie van de groothertog. Henri werd er geboren.

  Na een rondleiding over het satellietpark krijgt de koningin in de satelliettuin een miniatuur-satelliet aangeboden.

  21 maart 2012 - 17:25