×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Constantijn en Laurentien blijven in Brussel

  Prinselijk paar moet zelf voor inkomen blijven zorgen

  Constantijn en Laurentien blijven in Brussel

  Prins Constantijn en prinses Laurentien blijven ook na de troonswisseling met hun gezin in Brussel wonen en werken. Eventuele ondersteuning van het werk van het nieuwe koningspaar Willem-Alexander en Máxima zal gebeuren ”binnen de mogelijkheden die hun professionele werkzaamheden” bieden. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst via de website van het Koninklijk Huis laten weten. Van minder werken of verhuizen naar Nederland is geen sprake.

  Prins Constantijn had enkele jaren geleden al aangegeven dat het niet zo eenvoudig te zijn de ondersteunende rol over te nemen die zijn tante en oom prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven nu vervullen voor koningin Beatrix. De prins moet namelijk gewoon zorgen voor zijn eigen inkomen.

  30 januari 2013 - 23:06