×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Constantijn en Laurentien blijven in Brussel

  Prinselijk paar moet zelf voor inkomen blijven zorgen

  Constantijn en Laurentien blijven in Brussel

  Prins Constantijn en prinses Laurentien blijven ook na de troonswisseling met hun gezin in Brussel wonen en werken. Eventuele ondersteuning van het werk van het nieuwe koningspaar Willem-Alexander en Máxima zal gebeuren ”binnen de mogelijkheden die hun professionele werkzaamheden” bieden. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst via de website van het Koninklijk Huis laten weten. Van minder werken of verhuizen naar Nederland is geen sprake.

  Prins Constantijn had enkele jaren geleden al aangegeven dat het niet zo eenvoudig te zijn de ondersteunende rol over te nemen die zijn tante en oom prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven nu vervullen voor koningin Beatrix. De prins moet namelijk gewoon zorgen voor zijn eigen inkomen.

  30 januari 2013 - 23:06