×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Constantijn bij 15 jaar Prins Claus Fonds

  Helft erevoorzittersduo aanwezig in Vredespaleis

  Prins Constantijn viert op 6 september het 15-jarig bestaan van het Prins Claus Fonds mee. Tijdens de bijeenkomst in het Vredespaleis in Den Haag overhandigt de prins het eerste exemplaar van het handboek ‘Cultural Emergency in Conflict and Disaster’ aan een aantal organisaties en individuen die door het fonds worden gesteund. Prins Constantijn is, samen met prins Friso, erevoorzitter van het Prins Claus Fonds. Het Prins Claus Fonds beschermt en stimuleert cultuur en vrijheid van expressie in ontwikkelingslanden en onderhoudt een netwerk in landen in Afrika, Azië en Zuid- en Midden-Amerika. Lokale organisaties worden bijgestaan met geld en kennis, zowel vanuit Nederland als door partners wereldwijd. In 1996, ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van prins Claus, werd het fonds opgericht. Tot aan zijn dood was de prins erevoorzitter. Daarna namen twee van zijn zoons het stokje over.


  30 augustus 2011 - 14:41