×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Concert met Beatrix verstoord

  Islamprediker beklimt podium Concergebouw

  Zaterdagavond was koningin Beatrix te gast in het Concertgebouw in Amsterdam, voor het galafeest ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het Genootschap van Nederlandse Componisten. Een man beklom vlak voor het concert het podium, waarin hij een korte betoog hield over zijn geloof in Allah. Er werd niet snel ingegrepen, omdat in het programma een spreker was aangekondigd. Hij verzekerde dat er geen bom aanwezig was, waarop juist paniek uitbrak in de zaal. Volgens verschillende berichten was de man ‘een bekende van de politie’.  Koningin Beatrix zat, zoals gewoonlijk, op de eerste rij van het balkon en bleef zitten tijdens het incident. Direct gevaar is er voor haar niet geweest. Burgemeester Van der Laan van Amsterdam heeft de man gedwongen in een kliniek laten opnemen, aldus NRC Handelsblad.

  4 september 2011 - 20:58