×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Commissarissen der Koningin naar Belgische koning

  Provinciehoofden België en Nederland bijeen in Laken

  Commissarissen der Koningin naar Belgische koning

  De Belgische koning Albert II heeft donderdag de Nederlandse commissarissen van de koningin ontvangen samen met 8 van de Belgische provinciegouverneurs.

  De Nederlandse provinciebestuurders zijn voor een tweedaags werkbezoek in België. De ontvangst vond plaats in het kasteel van Laken, aan de rand van Brussel. “De koning had het met het gezelschap onder meer over de grensoverschrijdende samenwerking in onder meer leefmilieu en politionele bevoegdheden”, aldus een paleiswoordvoerder tegenover de Gazet van Antwerpen.

  De commissarissen van de koningin en hun Belgische tegenvoeters hadden zelf om de uitzonderlijke audiëntie bij de koning gevraagd.

  21 februari 2013 - 16:11