×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Commissarissen der Koningin naar Belgische koning

  Provinciehoofden België en Nederland bijeen in Laken

  Commissarissen der Koningin naar Belgische koning

  De Belgische koning Albert II heeft donderdag de Nederlandse commissarissen van de koningin ontvangen samen met 8 van de Belgische provinciegouverneurs.

  De Nederlandse provinciebestuurders zijn voor een tweedaags werkbezoek in België. De ontvangst vond plaats in het kasteel van Laken, aan de rand van Brussel. “De koning had het met het gezelschap onder meer over de grensoverschrijdende samenwerking in onder meer leefmilieu en politionele bevoegdheden”, aldus een paleiswoordvoerder tegenover de Gazet van Antwerpen.

  De commissarissen van de koningin en hun Belgische tegenvoeters hadden zelf om de uitzonderlijke audiëntie bij de koning gevraagd.

  21 februari 2013 - 16:11