×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Claus op Aruba en Curacao

  Voorstelling over de prins in reprise

  In 2009 werd in theater Carré een theatervoorstelling gespeeld als eerbetoon aan prins Claus. De muzikale voorstelling met de titel CLAUS! werd slechts eenmalig opgevoerd, maar wel in het bijzijn van koningin Beatrix, prins Constantijn en prinses Laurentien. Vanaf 16 juli gaat de voorstelling korte tijd in reprise op twee bijzondere plekken: Aruba en Curaçao. De Nederlandse cast, met in de hoofdrol Thom Hoffman, wordt versterkt met lokale talenten. CLAUS! is een toneelstuk van de Stichting Julius Leeft!, van PvdA-Kamerlid en regisseur John Leerdam. De stichting maakt theater over maatschappelijke thema's die vaak met het koloniale verleden van Nederland te maken hebben. Het stuk vertelt de geschiedenis van het leven van prins Claus, het verhaal over menselijkheid, hoop, teleurstelling en de zoektocht naar liefde. Ook gaat het over Claus' band met Afrika, de Nederlandse Antillen en Suriname. En CLAUS! gaat natuurlijk over zijn relatie met de vorstin.


  18 mei 2011 - 13:56