×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlotte van Monaco klaagt bladen aan

  Dochter Caroline niet gediend van verhalen over privéleven

  Jarenlang strijdt prinses Caroline van Monaco tegen de pers en de paparazzi. Telkens weer worden foto’s gepubliceerd van Caroline tijdens vakanties, waardoor de prinses zich in haar vrijheid voelt aangetast. Zo moeder, zo dochter, blijkt nu. Charlotte Casiraghi vond het niet prettig dat enkele maanden geleden details over haar privéleven in de bladen zijn verschenen. Ze schreven ‘ongenadig’, zoals ze het zelf noemt, over haar vermeende liefde met de Franse komiek Gad Elmaleh. Haar gevoelens zijn ‘misbruikt’ en er was volgens Riviera Times geen andere optie voor Casiraghi dan gerechterlijke stappen te ondernemen.

  De magazines Paris Match en Closer hebben volgens Charlotte’s advocaat artikel 9 van het Franse burgerlijk wetboek gebroken: ‘iedereen heeft het recht op een privéleven.’ Charlotte eist een schadevergoeding.

  4 april 2012 - 11:42