×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlotte Casiraghi met vriend op Rozenbal

  Dochter van Caroline van Monaco showt 15 jaar oudere vlam

  Charlotte Casiraghi met vriend op Rozenbal

  Charlotte Casiraghi steekt haar liefde voor cabaretier en acteur Gad Elmaleh niet onder stoelen of banken. De dochter van prinses Caroline van Monaco straalde op het jaarlijkse Bal de la Rose  – het Rozenbal – aan de zijde van de 41-jarige Marokkaans-Franse Gad. Foto’s van de twee duiken zondag op in verschillende media.

  Er wordt al anderhalf jaar gespeculeerd over een relatie tussen de 26-jarige Charlotte en de vijftien jaar oudere Gad. Het was zaterdag de eerste keer dat ze officieel naar buiten traden als koppel. Ze werden al wel veelvuldig in elkaars gezelschap gezien, onder meer in een nachtclub en op vakantie op een jacht voor de kust van Corsica.

  De acteur uit onder meer Midnight in Paris was eerder samen met de Franse actrice Anne Brochet. Ze hebben samen een zoon, Noé.

  24 maart 2013 - 20:14