×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles recordhouder ‘wachten op de troon’

  Nooit was een Britse royal langer eerste in lijn

  De Britse prins Charles heeft woensdag een record verbroken, maar reden voor feest is er niet. Het is het record 'wachten op de troon'. De prins was drie toen zijn moeder Elizabeth de troon besteeg en koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk werd. Inmiddels is de prins 59 jaar, 2 maanden en 15 dagen de eerste in lijn van de troonsopvolging. Nog nooit eerder heeft in Groot-Brittannië iemand langer moeten wachten op de troon. Hij heeft daarmee het record van zijn betovergrootvader - Edward VII - verbroken, die in 1901 de troon van zijn moeder Victoria overnam. Waarschijnlijk heeft Charles nog ruim de tijd om zijn record nog wat te verstevigen. Zijn moeder viert vandaag haar 85ste verjaardag en maakt niet de indruk om snel plaats te maken voor Charles.


  21 april 2011 - 14:27