×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla naar Afrika

  Gemenebest-trip voor Britse royals

  Prins Charles en Camilla vliegen volgende maand - afzonderlijk van elkaar - naar Afrika. Maar nog voor het paar van 2 tot en mnet 9 november naar Afrika reist, maakt Charles nog een korte trip naar het Midden-Oosten op 31 oktober en 1 november. In Kuweit wordt namelijk de vijftigjarige onafhankelijkheid gevierd. In Qatar stopt hij ook nog even om met de Emir te praten. Daarna bezoeken ze samen twee landen die onderdeel zijn van de Gemenebest. Als eerste staat Tanzania op het programma. Daar bezoeken ze de Maasai, een nationaal park en het exotische eiland Zanzibar. Het bezoek richt zich met name op het milieu en duurzaamheid en op onderwijs en handel. In Tanzania wordt ook de vijftigjarige onafhankelijkheid van het Verenigd Koninkrijk gevierd. De Prins van Wales, die onlangs president van het Britse WNF is geworden, zal zich ook richten op het werk dat WNF doet in de beide landen op het gebied van bedreigde soorten en ecoystemen. Camilla bezoekt een aantal programma's voor geletterdheid voor kinderen in de twee landen. In Zuid-Afrika wordt Kaapstad, Johannesburg, Pretoria en KwaZulu-Natal bezocht.


  14 oktober 2011 - 13:12