×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla geschokt na aanslag

  Charles' auto komt tussen demonstranten terecht

  Prins Charles en vooral Camilla kregen de schrik van hun leven toen hun Rolls Royce middenin een groep demonstranten terecht kwam. Jongeren hielden een demonstratie tegen de verhoging van het collegegeld, waarbij het niet alleen bij schreeuwen is gebleven. De koninklijke auto werd besmeurd met verf en ook moest een autoruit het ontgelden. De politie werd overrompeld door de groep demonstranten die uit het niets bij het theater aanwezig is. Het paar was onderweg naar een galavoorsteling in het centrum van Londen. Eenmaal aangekomen is vooral Camilla nog erg onthutst. Charles weet al snel een vrolijke grimas op te zetten en zijn ceremoniële taak te hervatten door handen te schudden. 'Camilla had een brandy nodig om haar zenuwen te bedwingen,' meldt CBS-verslaggever Neil Sean. Na de voorstelling vertrekt het koppel in een gepantserd politiebusje. Politiecommissaris Sir Paul Stephenson noemt de aanslag 'een verwerpelijk en schandalig incident.' Hij gaat ervoor zorgdragen dat het voorval zeer uitgebreid strafrechtelijk onderzocht zal worden.


  10 december 2010 - 13:50