×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla aan tafel bij sultan Oman

  Sultan Qaboos ontvangt Britse gasten

  Charles en Camilla aan tafel bij sultan Oman

  Prins Charles en Camilla zijn in Oman aangekomen voor het laatste deel van hun rondreis door het Midden-Oosten. Ze werden in het Bait Al Barakah paleis door sultan Qaboos na een audiëntie meteen getrakteerd op een diner, waarbij naast de Britse gasten ook tal van familieleden van de sultan aanschoven.

  Charles en Camilla arriveerden in Muscat vanuit Saoedi-Arabië, waar Camilla naar eigen zeggen veel had geleerd over de positie van vrouwen. “Ik heb achter de sluiers kunnen kijken”, zei de hertogin van Cornwall tegen een verslaggever van de Daily Mail die met haar een trainingscentrum voor vrouwen bezocht. “Er is veel vooruitgang geboekt sinds ik hier vijf of zes jaar geleden voor het laatst was”, meende Camilla. Ze had eerder in het programma ook een ontmoeting met een aantal vrouwen die met toestemming van koning Abdallah nu mogen deelnemen aan de beraadslagingen van het parlement.

  Charles en Camilla begonnen hun reis een week geleden in Jordanië, waar ze onder meer een kamp voor Syrische vluchtelingen bezochten, en het Britse paar deed ook oliestaat Qatar aan.

  18 maart 2013 - 13:15