×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlène verrast grootmoeder

  Oma Prinses van Monaco wordt 91

  Prinses Charlène van Monaco reisde afgelopen weekend even af naar Zuid-Afrika. Samen met haar ouders Mike en Lynette en haar broers Gareth en Sean bezochten ze oma Sylvia, die afgelopen zondag 91 jaar werd. Een verrassingsbezoek voor Charlène’s oma, die haar kleindochter al lange tijd niet gezien had. Het was voor beiden een speciale dag. ‘Dit is de beste dag van mijn hele leven. Ik ben 91 jaar oud en voel me geweldig,’ zei Sylvia.
  Natuurlijk werd er ‘Happy Birthday’ gezongen met de hele familie en de medewerkers van het verzorgingstehuis waar grootmoeder verblijft.

  14 augustus 2012 - 11:34