×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlene verbiedt contact

  Albert mag zijn ex-minaressen niet meer zien

  Prins Albert van Monaco mag naar verluidt van zijn kersverse vrouw geen contact hebben met de moeders van zijn buitenechtelijke kinderen. Charlene zou opdracht hebben gegeven om Nicole Coste, de stewardess uit Togo met wie Albert een zoon heeft, van de gastenlijst te schrappen voor het Rode Kruis Gala dat deze maand werd gehouden. Met Albert heeft zij in 2003 een zoon gekregen: Alexandre. Ook is Albert verboden om Tamara Rotola nog te zien, bij wie hij tijdens een korte affaire eveneens een dochter (Jazmin) heeft verwekt. De Monegaskische vorst heeft beide kinderen erkend. Kort voor het huwelijk van Albert met de Zuid-Afrikaanse zwemster in juli, ontstonden geruchten over een derde kind dat korte tijd geleden zou zijn geboren. Charlene zou de bruiloft toen hebben willen afgelasten. Het Franse blad daarover schreef, heeft onlangs een brief van de advocaat van het Monegaskische Hof mogen ontvangen.


  16 augustus 2011 - 15:07