×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlene: van onzeker meisje tot stijlicoon

  Karl Lagerfeld gaf haar zelfvertrouwen

  Veel zelfvertrouwen heeft Charlene Wittstock niet altijd gehad. In de US Vogue vertelt de verloofde van prins Albert van Monaco over het aanstaande huwelijk en hoe het is om een royal en een stijlicoon te worden. Ook vertelt Charlene over een ontmoeting met de befaamde mode-ontwerper Karl Lagerfeld. Eens nam Karl haar mee naar zijn atelier in Parijs. ‘Je gaat een stijlicoon worden. Je brengt een frisse wind en moderne glamour mee naar Monaco,’ vertrouwde de ontwerper haar toe. ‘Hij vroeg me daarna of er een kledingstuk was waarmee ik altijd had willen experimenteren,’ vertelt Charlene, waarop ze antwoordde: ‘een smokingjasje.’ De ontwerper, zelf altijd gekleed in een smoking, keerde terug naar zijn appartement en gaf haar een van zijn eigen witte hemden en een bijbehorend jasje. ‘Hij vertrouwt mijn gevoel voor stijl en als gevolg daarvan is mijn zelfvertrouwen is daardoor gegroeid.’ In het begin van haar relatie met Albert heeft de aanstaante prinses het nogal moeilijk gehad aan het Monegaskische hof. Niet alleen omdat ze de Franse taal nog niet machtig was, maar ook vanwege haar kledingstijl.

  20 juni 2011 - 12:16